STYREMØTE I SENIORDANS, NORGE, REGION HEDMARK 16.9.24

kl 11.00. STED: BUTTEKVERNTUNET KAFE OG AKTIVITETSSENTER

Til stede: Kåre Opheim, Willy Lindemark, Kirsten Hybel Paulsen, Lillian Bekkevoll, Solfrid Sofia Strønen, Torill Wardenær (Zoom) og utdanningsleder Asta Opheim.

Sak 29/24: Referat fra forrige møte godkjent.

Sak 30/24: Regionsamling. Samlingen ble avlyst på grunn av for få påmeldte (16 personer).

Sak 31/24: Økonomi. Unntatt offentlighet.

Sak 32/24: Nytt fra gruppene. Det er ikke kommet noen innspill fra noen av gruppene. Derfor vil det bli satt opp ei liste der gruppene etter tur oppfordres til å fortelle litt fra sine aktiviteter; danseøvelser, opptredener osv., hva skjer i gruppa, og hva vil man prøve å få til fremover.  

Torill forteller at det har vært et møte i Os, og de kommer antagelig til å legge ned. Men først skal det være en oppvisning i kirka i november. Også gå aktivt ut og prøve og få med noen flere på frivillighetsdagen nå i oktober. Hvis det ikke lykkes, blir gruppa nedlagt etter årsmøtet i januar/februar.

Willy: Huggal har 25 dansere og et trivelig miljø med flere instruktører som kan skifte på. Men mange steder er det mangel på instruktører. Han foreslår at vi går inn for å la yngre medlemmer få enkle kurs slik at de kan begynne å virke som instruktører i sine grupper. Styret er enig i å støtte dette.

Huggal vil invitere nabogrupper i sørfylket i forbindelse med 30års jubileumet i Seniordans Norge. Det blir tirsdag 22.oktober.

Sak 33/24: Valgkomiteen. Marit Jehansbakken har sagt seg villig til å fortsette i valgkomiteen, og Willy har forespurt, og fått ja, fra Inger Marie Røste fra Huggal. (takk til to positive damer!)

Sal 34/24: Kurs. Det blir ingen flere kurs i år. Tidligere i år var det et nybegynnerkurs i Brumunddal, og det blir et lignende kurs på Otta den 20. Asta har vært på Gardermoen og spilt inn DVD for oppfølgingskurs etter nybegynnerkurset. Dette kommer i –25.

 Hvis det er nok interesse for et kurs for dansere i Østerdalen, er regionen villig til å støtte økonomisk etter nærmere avtale.

Sak 35/24: Besøke grupper. Leder henviste til tidligere sak i styret hvor tanken var at hele styret skulle besøke alle gruppene i regionen.

Kåre la frem at forslag om at regionleder og utdanningsleder gjorde en oppstart på denne besøksrunden. Som første gruppe begynner vi med Kongsvinger.

Kåre tar kontakt og avtaler passende besøksdag for dette.

Styret mener at ideen er god, og håper å kunne motivere gruppene rundt om i Regionen.

Sak 36/24: Eventuelt. Ingen saker,

Møtet avsluttet kl 12.00

Nytt møte 19.11. Kl 11, på Buttekvern Kafe og Aktivitetssenter, Brumunddal

 Ref. for styret: Solfrid S Strønen