Julehilsen fra DMU

Et annerledes år går mot slutten. Etter en god start med danseaktiviteter, treff, kurs m.m. måtte vi i vår ta inn over oss at en pandemi gjorde at våre aktiviteter ble svært redusert eller satt på vent.

Et annerledes år går mot slutten. Etter en god start med danseaktiviteter, treff, kurs m.m. måtte vi i vår ta inn over oss at en pandemi gjorde at våre aktiviteter ble svært redusert eller satt på vent. Vi var så vidt i gang med å gjennomføre det første nye grunnkurset og ISDC 2019, men kom ikke så langt før alle koronarestriksjonene satte en stopper for det.  DMU har likevel fulgt sin planlagte arbeidsplan og laga ferdig nytt grunnkurs del 2. Vi gleder oss til å få presentert de nye dansene som ligger og venter, og håper de vil falle i smak. Kurs i 2021 er foreløpig avlyst ut januar. Hvordan restriksjonene blir videre etter det vet vi ikke i dag, men er det for eksempel mulig å ha aktiviteter og kurs i regioner med lite smitte hvis smittevernlegen godtar det? Det er i så fall styret som må ta en slik avgjørelse.

Et kjærkomment lyspunkt nå i desember er Seniordans Norge sin julekalender. En luke hver dag kan vi åpne. Tenk at det nå, etter mange år der vi har laga julekalendere til barn og barnebarn, er vår tur til å oppleve spenningen med en julekalender, positiv påvirkning er godt for oss. Det er en tidligere dans hver dag, men likevel ny for mange og med alternativ musikk.

Det har vist seg at noen danser fra julekalenderen er med en melodi som ikke er mulig å få lasta ned. Da har vi annet alternativ:

Luke 6: KALLE P’S VALS  Jubileumsvalsen, Lindesnes Trekkspillklubb

Luke 8: SKEPPAR SCHOTTIS  Skepparschottis, Vømmølgutan

Luke 9: SMYGVALSEN, Calle Schewens Vals, Arnsteins eller Freddy Kristoffersen

Kommentar til to albumnavn når dere søker etter melodier: Det skal være Arnsteins (s på slutten) og Streaplers (en e foran a).

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves heter det. Det blir bedre tider, og da skal vi danse mye. DMU vil ønske alle kjære dansevenner en riktig god jul!