SN Region Hedmark gruppeledermøte 25.02.2021

SN Region Hedmark

Gruppeledermøte 25.2. Avholdt Forstmann, Elverum

Ved spørsmål om aktivitet som har vært til nå, og hva som kan tenkes fremover, ble det svar og diskusjon som følger:

Huggal: Prøvde pinnedans i høst. Det var moro, men annerledes. Linedans fungerte ikke, folk gikk og satte seg. Men kan tenke seg å starte med enkel linedans, nybegynnerkurs (?)  til høsten.

Håper å komme i gang igjen med dans etter påske. Er spent på hvor mange som kommer til høsten, er redd for stort frafall, men håper på minst 15….

Hamar Velferden: Fortalte litt om den linedansen vi arrangerte i fjor vår, og gjennom sommeren, i privat regi. Gjennom dette fikk vi flere nye dansere som meldte seg inn i seniordansen, for å kunne fortsette med linedans. Også mange av våre “gamle” dansere ble med og danset linedans de ca 2 md vi fikk ha danseøvelser.

Velferden håper også å komme i gang igjen etter påske, og er spent på hvor mange som møter fram.

Trysil: Begynte i september. Mange møtte, men fikk bare danse 7 ganger til sammen. Pinnedans var ikke aktuelt. Har ikke tru på at det blir noe før på høsten.

Buttekvern: Buttekvern danset med pinner i høst, og syntes det gikk helt fint. Asta og Kåre var på besøk i Huggal , og viste fram pinnedansen. Håper på at det snart blir vanlig dans igjen! Buttekverndansere møtes på dagtid og går tur, pluss kaffekos på kafe, for å ivareta den viktige sosiale biten.

Ringsaker kommune inviterte mange lag og foreninger til å spille inn en liten video med bl.a. presentasjon av seniordansen. Denne kan kanskje brukes i rekruttering av nye dansere.

 

Referent Solfrid Sofia Strønen.