Nyheter fra styret i region Vestfold

Koronaen slo oss helt ut 12. mars. Virkningen var som et balltre i hodet.

Koronaen slo oss helt ut 12. mars. Virkningen var som et balltre i hodet. Det ble snakk om 1 meters avstand! Vi kom over sjokket, og løste den saken med Pinnedans, slik at optimismen atter kom inn i gruppene.
Nå er det nok en nedtur med krav om 2 meters avstand. Den er verre, emn Sittedans og Linedans blir løsningen her. Vi gir ikke opp så fort. Sosial sammenkomst er veldig viktig, så vi håper gruppene får til det selv uten dans.

 GLADRINGEN blir sendt ut i disse dager. Les den grundig!

På Seniordans Norge (SN) sin hjemmeside vil det hver dag i desember komme en ny dans (eller veldig gammel en). Da kan du gå inn på www.seniordans.no og finne denne under nyheter, pluss at det er en fin måte å gjøre seg kjent med alt det interessante som står der.

Styret arrangerer en samling for alle gruppeledere og alle danseledere (med minst 1 grunnkurs) i Larvik, nærmere bestemt Skinmoveien 5 lørdag 30. januar 11.-14, hvor vi bl.a. har et kurs i Pinnedans. Det blir bevertning og alt er gratis.

Lokalet ligger i 2. etg, har tilgang på 2 toaletter og heis. Det er busstopp rett på utsida. Buss 03 går fra Tønsberg og Vy kjører fast buss på nye E 18.  Gi beskjed om du kommer med buss, så skal du få busstider tilsendt. Vi håper ALLE gruppene blir med på denne samlingen.

Påmelding samlet for gruppa til Hanna Marie Foldvik, elfoldvik@frisurf.no innen mandag 25. januar.

Styret vil også innkalle til Årsmøte onsdag 3. mars kl 17.30. på Engveien Senter (samme sted som sist). Vi har leid Torget slik at vi kan sitte med god avstand.

Forslag og andre saker dere vil ta med, må være styret i hende innen 31.12, slik det står i Vedtektenes §4.1.

Dette sendes til leder Hanne Marie Foldvik, efoldvik@frisurf.no